Petua Awet Muda

Menambat hati suami yang semakin jauh dengan penjagaan kulit Shaklee dan jadi semakin muda!

Tips Mudah Basuh Baju

Wanita yang selalu 'busy' tak sempat nak cuci baju, bagaimana cara nak mudahkan kerja mendobi

Suplemen Shaklee 100% SELAMAT, 100% BERKESAN

Ingin dapatkan produk Shaklee? Sila hubungi 012-6806251

Amalkan Pemakanan Sihat Semasa Mengandung

Pemakanan yang sihat mempengaruhi anak di dalam kandungan

Amalkan Pengambilan Makanan Yang Tinggi Serat

Mengambil makanan yang tinggi serat membantu kita dari terkena penyakit jantung!

Showing posts with label COMBO SKINCARE. Show all posts
Showing posts with label COMBO SKINCARE. Show all posts

Testimoni Pengguna SET D (Skin Care)

Produk  ini juga membantu dalam menghilangkan jerawat dan bekas jerawat. Jom kita lihat siapa yg berpuashati dengan SET D nie.. 

Lepas 7 Tahun Geram Muka Berjerawat Teruk, Ini Yg Dia Buat..


Email dari Nadia (tanpa edit) :
———————
Gambar ni nadia saje nk tunjuk kat akak. Gambar sebelum nadia amik setD dan slps amik setD..sebelum amik tu,muka mmg da berparut,berparut je nadia blh tahan lagi,jerawat naik tak henti2..tak cukup dgn tu,muka nadia jadi kusam,jadi makin gelap..mmg malu sgt2..mase tu tak kisah sgt,sbb nadia tgh praktikal,tapi bile da nk bukak sem baru,ase segan nk p blaja ngan keadaan muka camni..hilang keyakinan diri..usha2 dlm internet,jmpe la blog akak sal Shaklee ni..amik risiko nak try mkn vtamin ni..hehehe..doktor ckp ok,dia ssuai utk vtamin tmbhan..tu berani order ngan akak..bln7 2011 nadia try SETD ni,Alhamdulillah,walaupun awal2 pengambilan,jerawat nadia naik bertambah banyak,tapi dia beransur2 hilang..parut pun da kurang,xde bintik2 hitam dah..sekarang ni nadia da blh mkn mknan laut dah,xperlu isau tkt jerawat naik..gambar terbaru nadia ni,hsl pngambilan vtamin setD..xperlu edit2 dah..sbb parut da kurang..hehe..i’Allah nadia akn trs amalkan pngambilan vtamin ni

testimonial set kecantikan kulit
Nampak perubahan pada Nadia kan? So apa tunggu lg? Nak cantik kena usaha betul tak?;) 







Ini baru sikit yang puas hati...ramai lagi ka luar sana yg puas hati..

Anda bila lagi?

Yang penting produk Shaklee adalah 100% SELAMAT, 100% BERKESAN

Telah melalui penyelidikan bertahun-tahun tau bukan sebarang buat saja ^_^

Jika berminat nak dapatkan Produk Shaklee dengan penjimatan sehingga 25% sila hubungi saya, saya bagi tahu bagaimana.


vitasihat@gmail.com


WHATSAPP/SMS : 012-6806251

Vitamin C dan Vitamin E Shaklee Bagus Untuk Kulit

Ramai sudah mengambil vitamin c dan vitamin e untuk kecantikkan kulit. Kalau kita lihat iklan-iklan di TV pasti produk-produk kecantikkan untuk kulit diberitahu mengandungi vitamin e dan c.

Lepas 7 Tahun Geram Muka Berjerawat Teruk, Ini Yg Dia Buat..


kedua-dua vitamin ini adalah antioksidan yang membantu melindungi badan dan kulit dari radikal bebas. Ramai yang pada mulanya tak percaya betul ke gabungan vitamin E dan vitamin C memberi impak yang bagus untuk kulit termasuklah saya sendiri.



Saya pada mulanya mengambil set menyusu yang juga terkandung vitamin C, rasa ade perubahan pada kulit. Bukan saja pada kulit muka tapi keseluruhan kulit. Kemudian saya telah menambah vitamin E kerana vitamin E membantu dalam melindungi jantung. Rupanya kesan vitamin ini bukan sahaja bagus untuk kesejahteraan jantung tetapi bagus untuk kulit juga!

Vitamin E merupakan agen anti-penuaan di mana mampu mengurangkan parut, kedut, garis halus dan memulihkan tekstur kulit.

Apa itu vitamin C?
Boleh baca di sini > Vitamin C



Apa itu vitamin E?
Boleh baca di sini > Vitamin E


Gabungan kedua-dua vitamin ini amat memberi kesan kepada kulit seseorang. Sudah ramai yang berpuas hati setelah mengambil vitamin-vitamin ini untuk mendapatkan kulit yang sihat, glowing, gebu dan lembap. Yang penting tidak perlu produk-produk kecantikan lain yang belum tentu selamat dipakai.


Bila saya mengamalkan set ini kulit saya terasa lembap dan lembut je. Kalau sebelum ni kulit saya kering. Alhamdulillah saya puas hati, jadi saya nak anda semua cantik juga. Bagi yang dah kahwin punya anak, muka pun dah nampak kusam tak bermaya kan? Apa kata cuba set ini pasti suami tengok tak berkelip-kelip. 

Antara pelanggan yg berpuas hati


Dapatkan COMBO SET vitamin C+E pada harga yang cukup berbaloi.. Hubungi saya sekarang untuk tips berjimat!

Saya berrrani rekemen set ini!
Jika berminat untuk dapatkan COMBO SET ini boleh hubungi:


vitasihat@gmail.com

 

WHATSAPP/SMS : 012-6806251


*Saya ada sesuatu untuk anda jika anda menghubungi saya sekarang!


Baca Lagi Tentang: