Nak jadi ahli Shaklee? Jom daftar bersama Team SuperRicher kami!

Ramai yang tanya saya bagaimana nak jadi ahli Shaklee? Senang aje.. nak jadi ahli Shaklee sebab nak berbisnes ataupun makan sendiri, terpulanglah pada keinginan masing-masing TETAPI anda wajib memilih group yang betul-betul boleh membantu anda.

Dalam entri ini, saya akan kongsikan: 
  1. Cara menjadi ahli 
  2. Kelebihan menjadi ahli bersama Group kami
daftar ahli shaklee

Cara Menjadi Ahli

1- Menjadi ahli dengan bayaran RM68.90 (seumur hidup) 
  • Membuat bayaran sebanyak RM68.90 + (RM10.60 kos pos) untuk menjadi ahli. Tiada 'renewal fee'. Anda akan mendapat Kit Shaklee 
2- Menjadi ahli secara PERCUMA dengan pembelian sebanyak 200UV barangan Shaklee (RM650++)
  • Mendapat keahlian PERCUMA dengan pembelian barangan Shaklee sebanyak 200UV. Barangan yang dibeli terus diberi harga ahli.
Saya suka dengan cara yang ke-2. Kenapa?

Sebab ianya FREE..saya bagitau cara yang menguntungkan untuk anda dapatkan FREE tu.. Ok, nak dapat free keahlian tu kena membeli barangan Shaklee dalam RM650 keatas kan, so sy nak bagitahu bagaimana anda tak perlu keluar duit satu sen pon. Caranya anda boleh kumpulkan order kawan-kawan atau sedara lepas tu inform pada saya dan saya proceed order bersama keahlian anda! Yang BEST nya dapat beli dengan harga ahli. Dan LAGI BEST bulan seterusnya anda dapat CASH BONUS tau..

Nak jadi ahli pun kena pilih juga ya, jangan main daftar aje, sebab saya dapat banyak sms/whatsapp dari ahli Shaklee yang tanya saya macam-macam pasal Shaklee. Katanya upline mereka tak tahu apa-apa.

Saya memang suka sangat dengan Group Shaklee saya ni tau. Banyak sangat bagi support tak kisahlah orang tu nak berbisnes atau tidak. Bagi yang nak berbisnes memang WAJIB pilih group kami ni. Kami suka buat macam-macam aktiviti, nak join atau tak terpulang dan paling BEST anak-anak dan suami memang takkan ditinggalkan. Bawa aje bila attend apa-apa program yang kami anjurkan.Di bawah adalah salah satu program kami (kelas blog advanced)



Saya sendiri pun bawa masa kami buat Gathering, seminar pemasaran internet, kelas-kelas offline kerana bagi kami keluarga adalah tulang belakang kejayaan kami. Pstttt..suami kami pun ada group jugak tau! Group yang support isteri berbisnes Shaklee. Kat lain mana ada ^_^

Beruntung betul siapa yang join ahli Shaklee dengan kami. Nak-nak kalau yang nak berbisnes dan jana pendapatan sehingga 5 angka

Isi borang Pendaftaran di SINI 


Apa yang BEST sangat group kami ni sampai kena sign-up Shaklee dengan kami?

Meh sini saya bagitau..

Pertama : Leader-leader kami semua muda-muda tau, jutawan pulak tu.. semua tak kedekut ilmu.. anda Tanya diaorang jawab

Kedua : Kami amat mementingkan hubungan manusia dengan ALLAH dan hubungan manusia dengan manusia.

Ketiga : Buat yang ada suami, kami ni ada group untuk suami tau! Namanya ASB..Nak tahu apa ASB? Dalam video kat atas tadi ada bagitau ^_^

Keempat : Kalau suami ada ASB, isteri ada SSS..hahaha

Kelima : Group kami MESRA KELUARGA, hinggakan masa buat program JOM HEBAT MEGA, Speaker jemputan Saudara Amin Idris cakap program kami macam ‘family day’.

Keenam : Banyak buat kelas On-line dan Off-line. Kelas online seperti Webinar. Duduk je depan computer dah dapat ilmu. Saya pun kadang-kadang tengah masak, tengah menyusu anak, tengah tunggu anak balik sekolah boleh berWEBINAR ni tau. TAPI jangan dengar saja, salin nota juga.

Ketujuh : Selain support info tentang produk-produk,di mana info tentang produk akan dikongsi juga testimony. Ada juga support untuk blog/website. Yang mana rahsia tentang internet marketing turut juga dikongsi dan juga perihal blog.

Dan banyak lagilah..tak boleh kongsi semua kat sini nanti bocor rahsia pula.. :)

Boleh hubungi saya AZIE 012-6806251 Whatsapp/sms/call untuk maklumat lanjut.. 

daftar ahli shaklee
Antara beberapa program dan gathering
 Macamana berminat??

Jika anda berminat dengan group kami jangan buang masa lagi, daftar sekarang! Jangan tunggu lama-lama, orang lain dah lama ke depan dan berjaya. Sekarang giliran anda pula.

Apa yang saya boleh GERENTI, anda takkan rugi berada dalam group ni sebab kami sediakan banyak benda untuk anda. Orang lain ramai dah join kami, anda bila lagi?

Jangan fikir lama-lama sangat, rugi... Berebut orang nak join team kami, yang dah join team lain pun menyesal tak sudah.

Jika betul-betul berminat nak daftar ahli Shaklee bersama Team SuperRicher, silalah hubungi saya segera
Azie 012-6806251 (Whatsapp/SMS)

Isi borang Pendaftaran di SINI 


0 comments: