Petua Awet Muda

Menambat hati suami yang semakin jauh dengan penjagaan kulit Shaklee dan jadi semakin muda!

Tips Mudah Basuh Baju

Wanita yang selalu 'busy' tak sempat nak cuci baju, bagaimana cara nak mudahkan kerja mendobi

Suplemen Shaklee 100% SELAMAT, 100% BERKESAN

Ingin dapatkan produk Shaklee? Sila hubungi 012-6806251

Amalkan Pemakanan Sihat Semasa Mengandung

Pemakanan yang sihat mempengaruhi anak di dalam kandungan

Amalkan Pengambilan Makanan Yang Tinggi Serat

Mengambil makanan yang tinggi serat membantu kita dari terkena penyakit jantung!

Showing posts with label DISTRIBUTOR. Show all posts
Showing posts with label DISTRIBUTOR. Show all posts

Nak jadi ahli Shaklee? Jom daftar bersama Team SuperRicher kami!

Ramai yang tanya saya bagaimana nak jadi ahli Shaklee? Senang aje.. nak jadi ahli Shaklee sebab nak berbisnes ataupun makan sendiri, terpulanglah pada keinginan masing-masing TETAPI anda wajib memilih group yang betul-betul boleh membantu anda.

Dalam entri ini, saya akan kongsikan: 
  1. Cara menjadi ahli 
  2. Kelebihan menjadi ahli bersama Group kami
daftar ahli shaklee

Cara Menjadi Ahli

1- Menjadi ahli dengan bayaran RM68.90 (seumur hidup) 
  • Membuat bayaran sebanyak RM68.90 + (RM10.60 kos pos) untuk menjadi ahli. Tiada 'renewal fee'. Anda akan mendapat Kit Shaklee 
2- Menjadi ahli secara PERCUMA dengan pembelian sebanyak 200UV barangan Shaklee (RM650++)
  • Mendapat keahlian PERCUMA dengan pembelian barangan Shaklee sebanyak 200UV. Barangan yang dibeli terus diberi harga ahli.
Saya suka dengan cara yang ke-2. Kenapa?

Sebab ianya FREE..saya bagitau cara yang menguntungkan untuk anda dapatkan FREE tu.. Ok, nak dapat free keahlian tu kena membeli barangan Shaklee dalam RM650 keatas kan, so sy nak bagitahu bagaimana anda tak perlu keluar duit satu sen pon. Caranya anda boleh kumpulkan order kawan-kawan atau sedara lepas tu inform pada saya dan saya proceed order bersama keahlian anda! Yang BEST nya dapat beli dengan harga ahli. Dan LAGI BEST bulan seterusnya anda dapat CASH BONUS tau..

Nak jadi ahli pun kena pilih juga ya, jangan main daftar aje, sebab saya dapat banyak sms/whatsapp dari ahli Shaklee yang tanya saya macam-macam pasal Shaklee. Katanya upline mereka tak tahu apa-apa.

Saya memang suka sangat dengan Group Shaklee saya ni tau. Banyak sangat bagi support tak kisahlah orang tu nak berbisnes atau tidak. Bagi yang nak berbisnes memang WAJIB pilih group kami ni. Kami suka buat macam-macam aktiviti, nak join atau tak terpulang dan paling BEST anak-anak dan suami memang takkan ditinggalkan. Bawa aje bila attend apa-apa program yang kami anjurkan.Di bawah adalah salah satu program kami (kelas blog advanced)



Saya sendiri pun bawa masa kami buat Gathering, seminar pemasaran internet, kelas-kelas offline kerana bagi kami keluarga adalah tulang belakang kejayaan kami. Pstttt..suami kami pun ada group jugak tau! Group yang support isteri berbisnes Shaklee. Kat lain mana ada ^_^

Beruntung betul siapa yang join ahli Shaklee dengan kami. Nak-nak kalau yang nak berbisnes dan jana pendapatan sehingga 5 angka

Isi borang Pendaftaran di SINI 


Apa yang BEST sangat group kami ni sampai kena sign-up Shaklee dengan kami?

Meh sini saya bagitau..

Pertama : Leader-leader kami semua muda-muda tau, jutawan pulak tu.. semua tak kedekut ilmu.. anda Tanya diaorang jawab

Kedua : Kami amat mementingkan hubungan manusia dengan ALLAH dan hubungan manusia dengan manusia.

Ketiga : Buat yang ada suami, kami ni ada group untuk suami tau! Namanya ASB..Nak tahu apa ASB? Dalam video kat atas tadi ada bagitau ^_^

Keempat : Kalau suami ada ASB, isteri ada SSS..hahaha

Kelima : Group kami MESRA KELUARGA, hinggakan masa buat program JOM HEBAT MEGA, Speaker jemputan Saudara Amin Idris cakap program kami macam ‘family day’.

Keenam : Banyak buat kelas On-line dan Off-line. Kelas online seperti Webinar. Duduk je depan computer dah dapat ilmu. Saya pun kadang-kadang tengah masak, tengah menyusu anak, tengah tunggu anak balik sekolah boleh berWEBINAR ni tau. TAPI jangan dengar saja, salin nota juga.

Ketujuh : Selain support info tentang produk-produk,di mana info tentang produk akan dikongsi juga testimony. Ada juga support untuk blog/website. Yang mana rahsia tentang internet marketing turut juga dikongsi dan juga perihal blog.

Dan banyak lagilah..tak boleh kongsi semua kat sini nanti bocor rahsia pula.. :)

Boleh hubungi saya AZIE 012-6806251 Whatsapp/sms/call untuk maklumat lanjut.. 

daftar ahli shaklee
Antara beberapa program dan gathering
 Macamana berminat??

Jika anda berminat dengan group kami jangan buang masa lagi, daftar sekarang! Jangan tunggu lama-lama, orang lain dah lama ke depan dan berjaya. Sekarang giliran anda pula.

Apa yang saya boleh GERENTI, anda takkan rugi berada dalam group ni sebab kami sediakan banyak benda untuk anda. Orang lain ramai dah join kami, anda bila lagi?

Jangan fikir lama-lama sangat, rugi... Berebut orang nak join team kami, yang dah join team lain pun menyesal tak sudah.

Jika betul-betul berminat nak daftar ahli Shaklee bersama Team SuperRicher, silalah hubungi saya segera
Azie 012-6806251 (Whatsapp/SMS)

Isi borang Pendaftaran di SINI 


Pengedar Shaklee Shah Alam

Pengedar di Shah Alam dan seluruh Malaysia

Saya adalah pengedar Shaklee yang sah di Shah Alam dan seluruh malaysia :)

Jika ingin dapatkan produk-produk Shaklee bolehlah menghubungi saya di:

Whatsapp/Telegram/SMS : 012-6806251
Email: vitasihat@gmail.com

Boleh COD shah alam area, dan penghantaran dibuat ke seluruh malaysia menggunakan Pos Laju/GDEX/City Link.

Harga terbaik dari kami!

Berminat untuk menjadi ahli Shaklee? Saya boleh daftarkan untuk anda dan sertai Group Shaklee kami yang super awesome! Memang Terbaiklah.

Your Trusted Independent Distributor
Khidmat Terbaik Untuk Anda!






Jom Jana Pendapatan sehingga 5-Angka sebulan!


"KENAPA MASIH MENUNGGU DAN MENUNGGU, BERTINDAKLAH SEKARANG JIKA TIDAK MAHU MENJADI DIKALANGAN ORANG YANG RUGI"

Tawaran ini hanya sah untuk orang yang mahu bebas daripada kekangan wang dan masa dalam  membuat apa jua keputusan penting dalam kehidupan......

Saya pasti soalan-soalan ini bermain difikiran anda :-

> Berapakah bayaran keahlian?
> Berapakah modal untuk memulakan perniagaan?
> Perlukah saya menghadiri perjumpaan setiap minggu?
> Bagaimana saya mahu mempelajari selok belok pengetahuan berkenaan produk?
> Bagaimana nak memasarkan produk?

USAH BIMBANG!!

Kerana dengan menyertai ahli kumpulan kami, anda pasti tidak akan menyesal. Malahan anda akan berkata "Kenapalah baru sekarang aku jumpa...". Kenapa saya dengan yakinnya berkata begitu??

Perlu diingat, bahawa kejayaan kami berasaskan jualan produk terus kepada pengguna semata-mata. Kami langsung tidak mengamalkan strategi mencari downline secara agresif sehingga memaksa pembelian stok puluhan ribu semata-mata untuk mendapatkan bonus bulan pertama yang tinggi. Malah, tindakan tegas; seperti digantung atau dilucutkan keahlian, akan diambil sekiranya didapati mana-mana ahli yang mengamalkan teknik sedemikian.
Ini bagi memastikan pasaran terpelihara untuk kepentingan & keharmonian bersama.

Jom, saya tunjukkan apa yang anda perolehi sejurus selepas mendaftar menjadi ahli kumpulan elit kami.
 Ebook Percuma



Dikemaskini 2012
5-Angka Shaklee: Strategi Meraih Pendapatan 5-Angka Dengan Shaklee Tanpa Perlu Menyusahkan Pelanggan Dan Membebankan Downline
ebook ini disediakan agar anda terus tahu teknik mana yang berkesan dan sebaliknya. Dengan cara ini, anda boleh mengorak langkah pertama dengan lebih yakin. Dengan isinya yang sentiasa dikemaskini sejajar dengan perubahan arus semasa, anda tak perlu buang masa menggunakan teknik jualan yang belum tentu berkesan.
Kumpulan Sokongan


Lebih drp 1000 Ahli
Kumpulan Rahsia (Secret Group) di Facebook
Dalam kumpulan ini anda boleh bertanyakan apa juga soalan berkenaan produk, teknik jualan mahupun persoalan peribadi yang bermain di fikiran. Ahli kumpulan ini sangat membantu dalam menyelesaikan permasalahan ahli kumpulan yang lain atas dorongan ingin berjaya bersama-sama. Jujurnya, berjaya seorang adalah sangat membosankan.
Kelebihannya, anda tak perlu meluangkan masa khas untuk turut sama dalam perbincangan. Anda boleh sertai perbincangan di masa-masa terluang; seperti menunggu train atau sambil menyusukan anak dsb.
Kelas Bimbingan

Seluruh Negara
Kelas Bimbingan Secara Bersemuka (Face-to-Face)
Walaupun tunjuk ajar dan sokongan yang diberikan menerusi kumpulan rahsia di Internet sudah memadai, kami masih menjalankan bimbingan dalam kelas kepada sesiapa yang berkelapangan.
Mentor Berkaliber


Setiap Masa
1-1 Coaching & Mentoring
Punca utama kenapa peniaga kecil gagal untuk 3 tahun pertama adalah kerana ketiadaan mentor. Keperluan mentor yang berpengalaman sangat penting dalam mempengaruhi rentak kejayaan anda. Ini kerana nasihat mereka adalah berdasarkan pengalaman yang tiada tolok bandingnya.
Melihat kepentingan Mentor dalam mempengaruhi kejayaan anda, Master korbankan kerjaya sebagai jurutera di salah sebuah syarikat minyak & gas terkemuka dunia untuk memberi tumpuan sepenuh masa mendidik dan membimbing anda; ahli berdaftar kumpulan elit kami.
 Sokongan Suami

Man-to-Man Talks
 Perkongsian Bijak Suami
Tidak ada satu pun kumpulan Shaklee lain yang memiliki kelebihan ini. Dalam Member Area nanti, anda berpeluang untuk mempelajari   pelbagai idea dan pendapat menarik yang dikongsi oleh suami Master sendiri. Saya sangat yakin anda takkan perolehinya di mana-mana buku perniagaan mahupun seminar berdekatan kerana idea perniagaannya sangat luar biasa.
Suami beliau hidup dalam dunia korporat. Cara beliau berfikir jauh berbeza dengan pendekatan peniaga kecil. Gabungan idea ini bukan sahaja memantapkan perniagaan anda, suami anda juga pasti 'cair' dengan penulisan beliau sehingga membuatkannya menyokong perniagaan Shaklee anda 1,000%! Jika anda memiliki suami yang sukar untuk dipengaruhi, inilah pendekatan paling short cut yang difikirkan sesuai.
Amalan Rohani

Lancar & Berkat
Penekanan Amalan Rohani
Selain diajar teknik pemasaran Internet, anda juga akan dididik tentang kepentingan amalan-amalan rohani. Amalan-amalan asas seperti doa, istighfar, selawat dsb amat dititik beratkan agar hati sentiasa suci dan diri sentiasa bersih. Ini membolehkan usaha yang kita jalankan lebih berkat.
Hanya dengan hati yang dekat kepada Allah saja lah yang membuatkan kita berdoa sepenuh hati mengharapkan sesuatu. Dan dengan diri yang sentiasa pasrah dengan ketentuan Allah juga lah yang membuatkan kita mudah bersyukur sehingga dibuka pelbagai pintu rezeki yang tidak disangka-sangka.

Maaf, anda takkan dapat mana-mana tawaran di atas sekiranya gagal menjadi ahli berdaftar di dalam kumpulan elit kami. Tolong jangan merayu untuk mendapatkannya.

Selain daripada kelebihan di atas, anda juga berhak menikmati kelebihan menjadi ahli Shaklee. Antaranya:-
  • Member Kit Shaklee - Di dalamnya terdapat manual, panduan dan etika dalam menjual produk Shaklee.
  • Diskaun, Points & Komisen - Membeli dengan harga diskaun serta menikmati tawaran hebat dalam bentuk points & komisen.
  • Kelas Anjuran Shaklee - Boleh menyertai kelas berkenaan produk atau motivasi jualan di cawangan Shaklee berdekatan.
Apa yang anda perlu lakukan sekarang ialah:
  • Daftar Sebagai Ahli dengan kos RM65 sahaja; tambahan RM10 untuk pos Member Kit. Risikonya sangat rendah dengan kos yang sangat murah untuk menikmati kelebihan sebagai ahli tanpa syarat pembelian minimum. Hubungi saya jika berminat untuk mendapatkan keahlian percuma.
  • Selongkar Rahsia Elit kami menerusi ebook 4-Angka Shaklee percuma, membaca dokumen dan topik yang dibincangkan dalam kumpulan rahsia agar jelas tentang langkah pertama dan tanyakan terus soalan kepada saya untuk sebarang kemusykilan yang perlukan penjelasan.
  • Kongsikan Ilmu Dengan Suami anda (jika ada). Ini sangat penting agar apa yang bakal anda usahakan diberkati. Jika tidak, paksa suami anda untuk membaca blog suami saya. Jika beliau bukan jenis suka membaca blog, cetak isi kandungannya untuk kefahaman suami anda.
  • Mulakan Langkah Pertama jika anda sudah benar-benar yakin atau sekadar ingin menguji pasaran. Ia merupakan fasa paling kritikal kerana anda perlu belajar dan menjual pada masa yang sama. Pengurusan masa sangat penting. Jangan lupa berdoa agar dipermudahkan urusan.
Tukarkan masa yang anda sering habiskan menonton TV dengan keuntungan hasil jualan produk halal.
Lagi lama anda berfikir, lebih tinggi risiko untuk tidak berbuat apa-apa sehingga membuatkan anda menyesal kerana menghabiskan masa dengan unsur-unsur yang langsung tidak berfaedah.

vitasihat@gmail.com
019-3802899
untuk masa depan yang lebih cerah :)