Petua Awet Muda

Menambat hati suami yang semakin jauh dengan penjagaan kulit Shaklee dan jadi semakin muda!

Tips Mudah Basuh Baju

Wanita yang selalu 'busy' tak sempat nak cuci baju, bagaimana cara nak mudahkan kerja mendobi

Suplemen Shaklee 100% SELAMAT, 100% BERKESAN

Ingin dapatkan produk Shaklee? Sila hubungi 012-6806251

Amalkan Pemakanan Sihat Semasa Mengandung

Pemakanan yang sihat mempengaruhi anak di dalam kandungan

Amalkan Pengambilan Makanan Yang Tinggi Serat

Mengambil makanan yang tinggi serat membantu kita dari terkena penyakit jantung!

Showing posts with label SET LELAKI. Show all posts
Showing posts with label SET LELAKI. Show all posts

Suplemen Terbaik Untuk Lelaki, Jadilah Idaman Setiap Wanita

Hanya untuk lelaki, Panduan kekal muda & bertenaga!

Seorang lelaki terutamanya yang sudah berkahwin sibuk mendidik anak-anak dan melakukan yang terbaik untuk keluarga sehingga kurang memberi tumpuan kepada kesihatan diri. Sepatutnya kesihatan menjadi agenda utama. Mereka sepatutnya mendapatkan suplemen terbaik untuk lelaki dalam memastikan kesihatan mereka terjaga.

Walaupun segagah mana lelaki mereka tidak terlepas dari penyakit yang merbahaya seperti penyakit jantung, kencing manis, kegemukan, strok dan pelbagai masalah kesihatan yang lain. Tidak kurang juga yang sudah mengalami perubahan hormon seawal 30an yang menjadi penyebab mati pucuk, pembesaran prostat, letih lesu dan kurang stamina.

Diet yang kurang sihat, gaya hidup dan pencemaran alam mempengaruhi tahap kesihatan seseorang. Sememangnya usia terus meningkat, yang muda akan tua, yang kecil akan dewasa namun suplemen yang baik mampu mencegah penyakit seiring dengan peningkatan usia. Mencegah lebih baik kan?

Ramai lelaki yang perasan kuat dan sihat sampai taknak makan vitamin atau suplemen. Sampai nak lumpuh pun masih tak percaya! Encik Abdul Halim yang gemar bersukan dan hampir lumpuh. Apa yang dia amalkan? Jom tengok video pendek di bawah.

Lelaki Kuat Sukan Liat Nak Amalkan Vitamin Sampai Dah Nak Lumpuh?


Semoga suplemen yang dihasilkan Shaklee ini mampu membantu lelaki-lelaki menjadi muda, kuat dan bertenaga dan menjadi idaman semua wanita.

Di dalam rangkaian produk suplemen Shaklee, kami mengesyorkan anda Set Utama Lelaki Macho Shaklee mengandungi Omega Guard, Zink Complex dan Vita-E Complex yang semestinya SELAMAT, BERKESAN dan MESRA ALAM.

Tetapi bagi Encik Abdul Halim dalam video di atas, beliau mengalami kecederaan kerana aktif bersukan dan mengambil suplemen VIVIX, Advanced Joint Health Tablet dan Ostematrix dan akhirnya boleh bersukan kembali seperti biasa.

vitamin lelaki
vitamin lelaki


Keratan dari majalah I-sihat
Jika anda lelaki yang prihatin akan kesihatan diri dan ingin menjadi muda dan bertenaga bolehlah hubungi saya secepat mungkin. Jadilah yang terbaik untuk wanita idaman anda dan keluarga!

FB : Nor Azimah Hashim
Whatsapp/sms : 012-6806251
Email: vitasihat@gmail.com