About Me

Saya Azimah tapi kawan-kawan semua panggil saya Azie. Sedikit latar belakang saya, saya ni WAHM (Work-At-Home-Mother) dengan 3 orang anak. Saya mula serius berbisnes dengan Shaklee selepas berhenti kerja pada awal tahun 2014.

Sebelum tu saya consume Shaklee sejak dari tahun 2010 lagi. Suka sangat dengan kesan Shaklee pada saya, saya pun buat keputusan untuk menjadi pengedar dan menyebarkan kebaikan dan keberkesanan Shaklee.

Alhamdulillah pada Januari 2015 saya telah berjaya menjadi Sales Leader Shaklee dengan kenaikan pangkat Supervisor. Syukur sangat sebab usaha tidak sia-sia. Income pun 4 angka tau. Jika berminat nak join Shaklee dan nak jana income boleh sertai Group SuperRicher saya.


Tapi apa itu Shaklee?

Shaklee adalah syarikat Nutrisi Semulajadi No 1 di Amerika. Setiap produk yang dihasilkan adalah berdasarkan kajian terperinci oleh saintis bertauliah, bukan sekadar “campur bahan ini bahan itu” seperti sesetengah produk Di Malaysia.

Produk-produk Shaklee di sokong pelbagai journal antarabangsa. Kalau tak caya boleh google ya. Ramai syarikat mendakwa produk mereka berkesan tetapi tiada bukti. Pada Shaklee kami mempunyai bukti menunjukkan keberkesanan produk-produk kami. Bukan main buat saja tapi diuji dan dikaji sebab itu Shaklee boleh bertahan 60 tahun ya. 
Boleh lihat Video Testimoni 
Shaklee begitu yakin dengan produk-produknya hingga mereka hanya bergantung kepada pengedar-pengedarnya untuk memasarkan Shaklee, tak perlu dijual di pasaraya terkemuka seperti Giant, TESCO atau Guardian sekalipun. Tambahan pulan, para pengedar Shaklee bukan dididik untuk menjual produk kerana keuntungan semata-mata, tetapi kami berkongsi kebaikan yang kami dah rasai selepas menggunakan sendiri produk Shaklee selama bertahun-tahun.

Bagi Group Shaklee kami, perniagaan ini adalah perniagaan keluarga jadi kami tak abaikan anak-anak dan pasangan. Bila kami buat aktiviti atau kelas mereka akan diraikan bersama. Kami ni mesra anak-anak dan keluarga.

pengedar shaklee
Suami dan anak-anak pasti dibawa bersama :)

Berani untuk Berjaya!
Jika anda jadikan saya sebagai pengedar Shaklee anda, saya tak akan tinggalkan anda, konsultasi secara berterusan.

Jika anda ingin memulakan perniagaan Shaklee, saya akan ajar anda bagaimana.

Selamat menggodek blog saya ini ^_^

Azie
012-6806251